Ești aici Acasă Librării Librăria elibrys
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.7Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
6.5Indice de popularitate
228 evaluări - googleMaps
Librăria Elibrys
0372 920 997
Bloc SD6A
Bulevardul Siderurgiștilor nr.24
Luni
07:30–19
Marţi
07:30–19
Miercuri
07:30–19
Joi
07:30–19
Vineri
07:30–19
Sâmbătă
10–16
Pentru Elibrys, încrederea celor mari și bucuria celor mici este obiectivul principal pentru care comercializează, atât online cât și la adresele librăriilor Elibrys (showroom-uri cu vânzare ) din Galați din Bld. Siderurgiștilor nr 24, bl SD6A, scara 3, ap 41, parter și din Strada Domnească nr. 25, produse de calitate. Suntem interesați să ne evidențiem prin responsabilitatea cu care tratăm nevoile clienților noștri, de aceea în gama noastră largă de produse se regăsesc cât mai multe mărci consacrate și apreciate la nivel internațional sau mondial. Produsele se adresează atât celor mici, cât și preșcolarilor, școlarilor, liceenilor, studenților cât și profesorilor, părinților, firmelor sau companiilor. De la simplul creion până la creioane mecanice de lux, de la prima carte de colorat până la caietul studențesc, de la o mică atenție pe care vrei să o oferi cuiva drag, până la stiloul de lux pe care ți l-ai dorit întotdeauna, cu siguranță la Librăriile Elibrys vei găsi orice produs pe care ți-l dorești din gama de produse comercializate de noi. Clienții noștri sunt ca o familie pentru noi. Acceptăm sugestiile, ascultăm nevoile și dorințele dumneavoastră și pentru că suntem preocupați de dezvoltarea și educația copilului dumneavoastră venim în sprijin pentru a contribui la formarea și educația copilului cu o serie de jocuri și jucării. Elibrys a fost fondată în anul 2011 și de atunci și până în prezent am reușit să ne dezvoltăm și să aducem pe rafturile noastre noi mărci consacrate de produse. Încrederea celor mari și bucuria celor mici este fundația pentru care compania lucrează încă din anul 2011 și până în prezent. Vă dorim cumpărături cât mai plăcute. Ne înclinăm Echipa Elibrys

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.05.2023

Librăria Elibrys

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Moineagu: - Am decis să activez în acest domeniu la vârsta de 16 ani când am renunțat la Liceul de Arte. Am renunțat la Liceul de Arte și m-am înscris la un alt liceu pt că mi-am dat seama că nu îmi doresc să fiu în centrul atenției pe o scenă de teatru pentru că nu sunt recompensată suficient, iar eu sunt un caracter de om care își dorește recompense și financiare și aprecieri. Dacă nu sunt împreună nu mai doresc să fac lucrul acesta și în primul și în primul rând am o pasiune macabră ca să zic așa pentru creioane deoarece aproape tot profitul îl investesc în marfă și în special în creioane colorate și alte tipuri de creioane, în special în instrumente de scris, dar creioanele sunt feblețea mea.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Moineagu: - Cred că m-a ajutat foarte mult Facultățile pe care le-am terminat și Masterele în Comunicare, în Management și în Drept și probabil firea mea pozitivă. Faptul că i-am instruit pe toți cei care lucrează cu mine sau pentru mine sau împreună cu mine să fie la fel de entuziasmați la locul de muncă în fiecare zi, să fie entuziasmați de produsele pe care le comercializăm, să le placă ceea ce fac pentru că financiar nu este suficient doar pentru bani să vii la muncă, trebuie să-ți placă pentru că-ți petreci minim 8 ore pe zi aproape în fiecare zi, fără Duminică, fără vacanțe, mă rog cum e legal să stai la lucru. Primul criteriu de angajare este să-ți placă domeniul acesta și al doilea criteriu este să nu te lași niciodată doborât de pesimismul cu care intră un client. Ba chiar la un moment dat aveam un afiș pe care l-am pus și ne distrăm: "pentru persoanele prost dispuse vă rugăm stânga împrejur". Nu prea lăsăm pe nimeni să intre supărat și să plece supărat. Dacă ai venit într-o librărie și dacă vrei să intri în domeniul acesta și dacă vrei să te uiți în rafturile noastre, musai este obligatoriu mai întâi să zâmbeșți și după să constați dacă a meritat sau nu. Așadar secretul constă în entuziasm, voință și faptul că nu renunțăm niciodată atunci când ne propunem ceva pentru că fizic la cele două librării pe care le avem în Galați nu există vad, nu a fost vad, adică nu au fost clienți disponibili care să treacă pe stradă, nu era o zonă comercială favorabilă, ba mai mult de atât alte afaceri au trecut pe acolo și nu au avut succes și pentru că ambiția există și entuziasmul și nu ți-l pierzi în fiecare zi indiferent prin câte treci când știi că vrei musai ceva și că poți că era și un banc cu chinezii în care spunea că era un român, un englez și un chinez și românul a spus: e, nu cred că pot să fac acest lucru și englezul a zis: dacă nu poate românul că el muncește și pe mult și pe puțin, noi nici atât și atunci a venit chinezul și a zis: dacă nu poate romanul și nici englezul nu vrea să încerce, noi sigur vom reuși. Cam acesta este conceptul la noi: dacă nimeni nu poate, noi cu dragoste, ambiție, perseverență, trebuie să reușim. Secretul este să nu-ti pierzi entuziasmul.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Moineagu: - Să șțiți că am două motivații: una e cea interzisă din punct de vedere al psihologilor și analiștilor, adică comparația cu ceilalți și când zic acest lucru că e interzisă, toată lumea zice: "privește-te în oglindă", nu e adevărat e complet greșit din punctul meu de vedere comparația cu ceilalți este foarte bună, concurența face bine, alte domenii fac bine să le cunoști și când zic comparația cu ceilalți nu râvnesc la ceea ce are celălalt și îl apreciez și îmi doresc să aplic anumite lucruri pe care să le putem folosi și noi. Mă menține motivată faptul că mă pot compara cu alte societăți comerciale, branduri, mărci care rezistă, evoluează și cealaltă motivație este că nu am creat niciodată un concept, un lucru, un concurs, o marcă, o firmă, orice aș face fără să nu pun și puțin suflet și când zic acest lucru este că dacă ceea ce fac chiar dacă e business știu că businessul din pasiune nu aduce bani, businessul cu bani nu aduce pasiune. Dacă reușești să găsești o cale de mijloc între bani și pasiune, să-ti și placă ce faci dar să-l concepi și pe o fundație care să producă financiar să ai aprecieri și strângeri de mâna și conturi ca să zic așa. Deci cam aceasta ar fi ideea.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Moineagu: - Ne-ar plăcea foarte mult să ne extindem cu puncte fizice și în alte orașe. De asemenea m-am gândit foarte mult și încă avem discuții în vederea francizării.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Moineagu: - Cred că pe toți ne bucură în momentul în care suntem apreciați. Să știți că niciodată nu m-am adresat unui om ca un posibil client și nici nu o să pot face acest lucru pentru că atunci când numim că un om este clientul nostru este client și la manichiură; este client și în altă parte. La noi nu poate fi doar client, cu noi trebuie să se împrietenească, trebuie să facă parte din familia Elibrys, trebuie să ne cunoască, trebuie să ne urmărească textele, să se implice în proiecte cu noi, adică la fel cum au făcut în luna Septembrie și îi felicit pe toți cei care ne-au trecut pragul și au cumpărat rechizite în scopul unor donații pentru mulți copii neajutorați și am depășit numărul de rucsace astfel încât am mai putut ajuta și alte familii care aveau nevoie, tipul acesta de oameni vreau să-i felicit că ne  calcă pragul. Oamenii aceștia care ajută alți oameni sunt cei mai importanți și faptul că aleg să facă lucrul acesta și vedeți că să fii bun este o alegere. Cei care sunt clienți în librărie bineînțeles că pentru noi cea mai mare plăcere este să-i vedem că ne zâmbesc la final, iar cei care nu sunt încă clienții noștri și vor să zâmbească într-o zi oarecare pot să facă acest lucru, pot să vină la noi și să aleagă să fie clienții noștri, iar experiența este ca prima dată când ai mâncat cel mai bun desert sau prima dată când ai avut cel mai relaxant masaj. Deci pentru cei care nu ne-au trecut pragul mesajul meu ar fi: într-o oarecare zi în care nu își găsesc starea să comunice sau nu au un vibe pozitiv, îi așteptăm pe la noi să îi încărcăm cu energie, indiferent dacă vor să cumpere ceva sau doar să se uite, acest lucru cu cumpăratul este doar opțional, ei doar să ne viziteze.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Librării . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului