Ești aici Acasă Dermatologie Illuma aesthetic clinique
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.3Nota finală
9.3Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
4.5 - facebook
5.8Indice de popularitate
31 evaluări - googleMaps
8 evaluări - facebook
ILLUMA AESTHETIC CLINIQUE
0745 940 131
Strada Ștefan Mihăileanu 35
030167 București
Luni
09–18
Marţi
09–18
Miercuri
09–18
Joi
09–18
Vineri
09–18

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.09.2024

ILLUMA AESTHETIC CLINIQUE

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Crâșmaru: - Acum 3 ani și jumătate am deschis clinica și totul a venit dintr-o nevoie personală tocmai pentru că aveam anumite probleme cu pielea și nu găseam locul potrivit, nu găseam o clinică de dermatologie unde să simt că primesc și atenția de care am nevoie să găsesc totodată și medici specializați, dar într-un loc unde să te simți un pic răsfățat și atunci am pus cap la cap lucrurile acestea  și anume: medicina specializată dar și un loc unde primești foarte multă atenție, un loc frumos, un loc elegant, un loc unde te relaxezi și așa a luat naștere: "ILLUMA".

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Crâșmaru: - În primul și în primul rând personalul care este extrem de bine ales și care pentru fiecare pacient își dă absolut tot interesul, pune la bătaie toate cunoștințele pe care le are și ne străduim să oferim o experiență unică pentru fiecare pacient. Fiecare pacient este la fel de important și în primul și în primul rând de aceea revin: pentru medicii supraspecializati și pentru absolut tot personalul din clinică care de la recepție, de la intrare până în momentul în care pacientul pleacă, oferă o experiență premium.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Crâșmaru: - E un efort constant și e un efort zilnic și efortul merge în două direcții: odată investim constant în personal și aici mă refer la training-uri pe care medicii și terapeuții le efectuează absolut constant dar și investiție în echipamente și aici constant achiziționăm lasere medicale, echipamente de ultimă generație. Suntem la curent cu absolut tot ce este la nivel mondial și e un efort să fii mereu la curent cu tot ce apare ca și inovație în domeniul de estetică medicală și atunci evident reușești să te menții în top dacă investești în oameni și în tehnologie. În domeniul nostru cel puțin acest lucru este esențial.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Crâșmaru: - Nici nu simt că muncesc. În momentul în care faci lucrurile cu pasiune și crezi în ceea ce livrezi și vezi satisfacția pacienților în fiecare zi, atunci ești motivat să continui și să oferi aceeași gamă de servicii, aceeași calitate pentru orice pacient care va intra în clinică. Ne motivează faptul că pacienții ne oferă feedback uri bune și ne spun cât de mulțumiți sunt de serviciile noastre, cât de bine se simt la noi, mulți spun că vin că între prieteni. Avem pacienți care vin de la deschidere și încă sunt alături de noi. În momentul în care aceste lucruri se întâmplă și mai mult ne recomandă către prieteni, cunoștințe, frați, surori, e clar că facem ceea ce trebuie și asta ne motivează să fim și mai buni.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Crâșmaru: - Ca și perspectivă de viitor dorim să extindem clinica, să avem mai multe clinici în primul rând la nivel de București momentan și apoi poate și la nivel național și clar să creștem echipa a ceea ce se întâmplă constant adică echipa se mărește anual cu noi și noi medici, noi și noi terapeuți, noi și noi servicii pe care le oferim și vom continua să facem acest lucru.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2023 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Crâșmaru:  - Sigur că da, mă bucură! Feedback-ul pacienților este singurul indicator care contează cu adevărat pentru că aici vezi rezultatele muncii și înțelegi ceea ce ai livrat cu adevărat. Dacă ai livrat ceva de calitate, lucrurile se întorc întotdeauna ca un boomerang și asta s-a văzut la noi pentru că am crescut în fiecare an și am crescut prin satisfacerea pe care am oferit-o pacienților și care ne-au recomandat mai departe. Le-aș transmite în primul rând că trebuie să se ocupe de sănătatea pielii și apoi de frumusețea ei. Noi oferim servicii de estetică dermatologică și punem cu toate astea extrem de mult accent pe sănătate și vreau totodată să transmit faptul că noi credem cu tărie în urma aia a trăsăturilor firești pe care fiecare dintre noi le avem de cele mai multe ori : "Less is more" și trebuie să fie foarte atenți atunci când își aleg un medic și o clinică la care ajung să se informeze temeinic și să-și aleagă clinica cu care rezonează sufletește.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Dermatologie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului