Ești aici Acasă Ortodonție Smile avenue - clinică stomatologică
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.8Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
5 - facebook
9.8Indice de popularitate
494 evaluări - googleMaps
38 evaluări - facebook
SMILE AVENUE - Clinică Stomatologică
0799 548 484
Drumul Fermei 92
077160 Popești-Leordeni
Luni
09–21
Marţi
09–21
Miercuri
09–21
Joi
09–21
Vineri
09–21
Sâmbătă
09–21

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.29.2023

SMILE AVENUE - Clinică Stomatologică

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Gherghiță: - Eu am fost pasionat de medicină încă de mic copil și când am crescut, am decis să iau partea aceasta a stomatologiei. În 2020 am înființat Smile Avenue, iar în 2021 practic ne-am pus în mișcare. Am deschis în Februarie și din 2021 practic am luat naștere la propriu.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Gherghiță: - Cred că noi am încercat să aducem atât calitate în serviciile stomatologice pe care le oferim, dar și calitate în restul serviciilor de la interacțiunea cu pacientul, de la modul cum el e primit la noi în clinică, din toate punctele de vedere noi am încercat să fim alături de pacienți, nu doar să rezolvăm problemele lor dentare și bineînțeles pe partea de probleme dentare am încercat să ne formăm o echipă de cei mai buni medici specialiști în domeniul respectiv, adică pe endodontie ne-am căutat unul din cei mai buni medici pe endodontie, pe protetică la fel, pe ortodontie, pe chirurgie avem 3 medici chirurgi care au rezultate foarte bune și atunci am combinat tratamentele acestea de calitate plus interacțiunea foarte bună cu pacientul. Am instruit recepția, asistentele. Tot personalul administrativ este atent instruit.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Gherghiță: - Implică destul de multe eforturi.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Gherghiță: - Fiecare zi vine cu provocările sale și practic asta ne și place pe de o parte pentru că nu este o rutină. În fiecare zi este ceva nou, sunt provocări noi și de fiecare dată ne mulțumește și ne dă satisfacție zâmbetul final al pacientului, recunoștința lui finală: atât zâmbetul la propriu cât și zâmbetul la figurat.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Gherghiță: - Acum în 2024 vrem să mai deschidem încă o clinică ceva mai mare să aibă radiologia noastră undeva în zona de Nord a Bucureștiului urmând ca ulterior să încercăm să facem o extindere la nivel național.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Gherghiță: - Cu siguranță ne încânta acest lucru! Dorim să le spunem că în fiecare zi lucrăm să facem lucrurile mai bine decât le-am făcut cu o zi înainte. Suntem într-o continuă competiție cu noi înșine pentru a oferi servicii din ce în ce mai bune și ca pacienții noștri să fie din ce în ce mai mulțumiți.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Ortodonție . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului