Ești aici Acasă Școli de arte marțiale C.s.budo kan karate
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.6Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
- facebook
8.8Indice de popularitate
116 evaluări - googleMaps
evaluări - facebook
C.S.BUDO KAN KARATE
0767 826 547
Strada 23 August nr 100
210238 Târgu Jiu
Duminică
11–12:30
Luni
19–20:30
Marţi
19–20:30
Miercuri
19–20:30
Vineri
18:30–20
Sâmbătă
18–20

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.25.2022

CLUB SPORTIV BUDO KAN TG - JIU
 

Irina:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Zbora:  - Încă de când eram practicant de arte marțiale îmi doream să am propria sală și acest vis a devenit realitate în urma participării la un campionat mondial când am luat această decizie.

Irina:  - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Zbora:  -  Clubul nostru pune pe primul plan educația sportivilor și performanța, îi ducem în competiții la scurt timp după ce și- au început pregătirea și rezultatele obținute de către sportivii noștri își spun cuvântul.

Irina:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Zbora:  - Motivați și concentrați sunt sportivii noștri care își doresc mereu mai mult, au poftă de competiții și de rezultate. Acest lucru mă motivează și pe mine, deși ne este foarte greu să găsim finanțare pentru a participa la competițiile internaționale.

Irina:  - Top100 al României este un clasament anual. Puteți să- mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Zbora:  - Îmi doresc și sper că vom găși finanțarea necesară pentru a participa la campionatele europene și mondiale. De asemenea mai sper să deschidem o sala nouă în Motru.

Irina:  - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Zbora:  - Sportivilor mei vreau să le transmit că sunt mândru de ei și de rezultatele pe care le- au obținut la competiții iar celor care își doresc să practice acest sport să nu mai ezite nicio secundă și să înceapă să- l practice.

Irina:  - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Data interviului: 12.05.2022

CLUB SPORTIV BUDO KAN TG - JIU

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Zbora: - Am început să practic acest sport încă de mic, din clasa a 7a, iar din anul 2 de facultate am început să activez pe partea aceasta de antrenorat.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Zbora: - Din punctul meu de vedere secretul constă în seriozitate, dar și în performanță pentru că fiind serioși performanța vine de la sine.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Zbora: - Motivat mă simt prin copii deoarece rezultatele obținute de aceștia la competiții ne pun întotdeauna pe primele locuri.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Zbora: - Ateptarile vin anul următor când o să participăm la câteva competiții internaționale unde vreau ca sportivii clubului să le și câștige.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Zbora: - Da, sunt mândru, mai ales când o să le arăt și copiilor o să fie și ei la fel de mândri de rezultatele pe care le-au obținut. Le transmit viitorilor elevi să vină alături de Clubul Budo Kan Târgu Jiu și să facem o echipă frumoasă în continuare.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Data interviului: 12.07.2023

CLUB SPORTIV BUDO KAN TG - JIU

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Zbora: - Practicând acest sport în facultate, cei de acolo mi-au oferit această șansă: de a antrena copilașii și profesorii din universitate și de aici am început acest drum.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Zbora: - Seriozitatea este cuvântul care predomină. Dacă ești serios poți să ai absolut orice, poți să te afișezi și poți să deschizi multe uși.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Zbora: - Dorim să fim cât mai sus, iar munca și sacrificiile sunt pe măsură.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Zbora: - Mă mențin motivat și concentrat datorită copiilor.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Zbora: - Ca și next level, îmi doresc foarte mult să ajung cu copiii la olimpiadă.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Zbora: - Da, ne bucură și asta ne aduce un plus valoare în ceea ce facem. Le mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordă, pentru susținerea pe care ne-o oferă în fiecare zi și la fiecare antrenament, iar copiilor le transmit să pună mâna să facă sport și să aibă mare grijă unde se duc și ce fel de sport vor să facă:sport de masă sau sport de performanță.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Școli de arte marțiale . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului