TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
- facebook
8.1Indice de popularitate
256 evaluări - googleMaps
evaluări - facebook
DacoArt
0256 220 549
Piața Mărăști 1-2
300086 Timișoara
Luni
09–19
Marţi
09–19
Miercuri
09–19
Joi
09–19
Vineri
09–19
Sâmbătă
10–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 05.03.2022

ADACONI SRL

 

Maria:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Naiconi:  - Este o istorie veche, am înființat firma în anul 1991 și am început cu un magazin cu " de toate " pentru ca ulterior să ne axăm pe papetărie. Am început partea de distribuție și, de la o singură mașină, am ajuns să avem un parc întreg de mașini. Am constatat că pe partea de craft era o nișă neacoperită, așa că intrarea noastră s- a dovedit a fi o decizie bună.
\

Maria:  - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Naiconi:  - Secretul constă în oamenii de care am avut parte și care au crescut odată cu firma iar pe de altă parte, noi fiind credincioși, am văzut mâna lui Dumnezeu în toată evoluția noastră. Am evoluat cu pași mici dar am crescut în permanență, soțul meu fiind creierul afacerii.

Maria:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Naiconi:  - Ne motivează foarte mult faptul că noi, prin această firmă, ajutăm foarte mult oamenii dând o parte din câștigul nostru către diferite fundații.

Maria:  -Top100 al României este un clasament anual. Puteți să- mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Naiconi:  - Privim în viitor cu optimism și încredere, vrem să ne dezvoltăm și pe partea de online, deja colaborăm cu emag și vrem să  ne extindem și pe alte platforme.

Maria:  - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Naiconi:  - Le mulțumim că intră în magazinul nostru și le promitem că le vom oferi și în continuare marfa la un raport preț calitate la fel de bun ca și până acum.

Maria:  - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazin de artă și Magazine de papetărie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului