Ești aici Acasă Copy shop şi Tipografii Lex copy center
TOP 100 OF ROMANIA: 2021
8.6Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
6.6Indice de popularitate
70 evaluări - googleMaps
Lex Copy Center
0744 433 149
soseaua pacurari Nr. 1
700536 Iași
Duminică
10–02:09
Luni
07:30–20
Marţi
07:30–20
Miercuri
07:30–20
Joi
07:30–20
Vineri
07:30–20
Sâmbătă
08–16

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.29.2022

Lex GRUP SRL

 

Roxana:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a va întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Trofin:  - Pur și simplu mi- a venit această idee de a face un centru de copiere în Iași și în 2007 am pus- o în aplicare.


Roxana:  - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?


Dl. Trofin:  - Prin comunicarea foarte bună pe care o avem cu clienții și amabilitatea de care dă dovadă personalul nostru.

Roxana:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?


Dl. Trofin:  - Este afacerea noastră și trebuie să ne concentrăm asupra ei. Oricum centrul de copiere și librăria reprezintă aproximativ 50% din totalul afacerii, de ceva timp am început să ne ocupăm și de import și distribuție.

Roxana:  -Top100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

- Încercăm să ne dezoltam pe cât posibi, noi am avut an de an o creștere, chiar și în perioada pandemiei am crescut cam cu 15% așa că pe viitor sperăm să avem o creștere anuală cel puțin similară. Nu avem în plan să deschidem alte puncte de lucru, dorim să le dezvoltăm pe cele existente.


Roxana:  - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

- Vreau să le mulțumesc pentru că au apelat la serviciile noastre și îi așteptăm cu bucurie să revină la noi.


Roxana:  - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Copy shop şi Tipografii . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului