Ești aici Acasă Agenții de publicitate Sepia print
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.8Nota finală
9.5Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
5 - facebook
7Indice de popularitate
47 evaluări - googleMaps
8 evaluări - facebook
Sepia Print
0363 401 035
Drumul Cetății 39
420129 Bistrița
Luni
08–12:30
13–16:30
Marţi
08–12:30
13–16:30
Miercuri
08–12:30
13–16:30
Joi
08–12:30
13–16:30
Vineri
08–12:30
13–16:30

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.06.2023

Sepia Print

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Bumbu: - Am început să activăm în acest domeniu în urmă cu 27 de ani. Suntem doi asociați, iar în momentul în care am deschis firma lucrăm în domeniul învățământului: eu învățător, iar el profesor. Împreună am luat decizia că cu banii pe care îi câștigăm pe timpul verii din învățământ să ne deschidem o firmă. Mă rog, atunci am început cu altă firmă, se numea altel, dar de 27 de ani suntem asociați și facem afacerea asta cu bune, cu rele, cu greutăți, cu provocări, cu de toate.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Bumbu: - Consider că secretul constă probabil în seriozitatea cu care am tratat orice client indiferent de valoarea sau volumul lucrărilor pe care le-am avut, în faptul că am ținut aproape și am fost alături de ei și în perioadele de bine și mai de puțin bine, în faptul că am reușit să construim o echipă bună pe care ne bazăm pentru a implementa toate proiectele pe care le facem, dar și în entuziasmul care încă nu ne-a părăsit și dorința de a face lucrurile cât mai bine care-i moștenire genetică și educațională.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Bumbu: - Calitatea este un lucru care contează foarte mult în ceea ce livrăm clienților noștri și pentru asta ce pot spune este faptul că am investit permanent în tehnologii noi și în oameni pentru că până la urmă degeaba avem tehnologii dacă oamenii care sunt alături de noi nu au aceleași valori și nu se luptă pentru implementarea lor.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Bumbu: - E firesc până la urmă când construiești ceva să te lupți ca să fii cât se poate de bun în ceea ce faci și cumva acesta este motto-ul nostru: să fim buni, să fim prompți și așa cum ar trebui să se întâmple lucrurile din punct de vedere al afacerilor.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Bumbu: - Dorim să ne menținem cel puțin la nivelul la care am ajuns și de ce nu să creștem cât mai mult. Pentru acest lucru investim deja în oameni noi care vin să ne preia din sarcini și să ne dea răgazul să ne ocupăm de partea managerială mai mult decât de partea de producție și suntem convinși că rezultatele vor apărea. Acum ce depinde de noi facem, ce se întâmplă în mediul economic și în mediul de afaceri din România, Europa și din lume nu depinde de noi.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Bumbu: - Sigur că mă bucură! Clienților nu putem decât să le fim recunoscători, să le mulțumim că practic datorită lor existăm, datorită lor creștem și vom fi alături de ei. De asemenea vom încerca ca și pe viitor serviciile noastre și produsele pe care le livrăm să fie produse de top și care să le satisfacă așteptările pe care le au vizavi de ceea ce ne comandă.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Agenții de publicitate . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului