Ești aici Acasă Magazine de încălțăminte Arina dance shoes
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.8Nota finală
9.3Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
4.7 - facebook
7.7Indice de popularitate
70 evaluări - googleMaps
38 evaluări - facebook
Arina Dance Shoes
0756 815 101
Strada Mircea Vulcănescu 113
București
Luni
12–19
Marţi
11–19
Miercuri
11–19
Joi
11–19
Vineri
11–19
Sâmbătă
10–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.13.2022

SEUL DANCE SHOES SRL

Irina:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Seul:  - Părinții mei au înființat această companie în anul 1995 în republica Moldova și inițial s- au axat pe încălțăminte făcută pe comandă, ca ulterior să ne axăm pe această nișă de încălțăminte. În continuare fabrica noastră se află tot în republica Moldova dar am deschis magazine în Chișinău, Iași și București.

Irina:  - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?



Dl. Seul:  - Noi suntem o afacere de familie și încercăm să interacționăm cât mai mult cu clienții și să le înțelegem dorințele. Cred că acest lucru este cel mai important, apoi faptul că suntem și producători și vânzători ne avantajează pentru că putem schimba imediat modelele pe care le producem. Mai contează cred și faptul că noi mergem la toate concursurile de dans sportiv care se organizează în țară unde, la fel, interacționăm cu clienții.

Irina:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?



Dl. Seul:  - Din dorința de a crea, iar satisfacția pe care o avem când vedem că am reușit să realizăm ceva frumos ne motivează cel mai mult. Ne plac provocările și învățăm ceva nou în fiecare zi.

Irina:  -Top100 al României este un clasament anual. Puteți să- mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?



Dl. Seul:  - Recent am achiziționat un nou spațiu pentru magazinul nostru deoarece cel vechi devenise insuficient și prima prioritate este să facem același lucru și în București. Tot în plan mai avem și deschiderea unei fabrici în România și accesarea de fonduri europene să ne putem mări capacitatea de producție.

Irina:   - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.



Dl. Seul:  - Le- aș transmite să le crească copiii cât mai repede ca să avem mai mult de lucru. Glumesc, desigur, le urez să crească mari și sănătoși.

Irina:  - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazine de încălțăminte . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului