Ești aici Acasă Hoteluri Hilton sibiu
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.8Nota finală
9Indicele de satisfacție
4.5 - googleMaps
4.6 - facebook
8.3Indice de popularitate
2167 evaluări - googleMaps
284 evaluări - facebook
Hilton Sibiu
0269 505 600
Strada Pădurea Dumbrava 1
550399 Sibiu

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.03.2022

Hilton Sibiu

Andreea: - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?
Dl. Nicolae Aron: - Lucrez în domeniul hotelier din anul 1996 datorită faptului că mi-am dorit tot timpul să fac turism.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?
Dl. Nicolae Aron: - Nu există un secret. Să ai continuitate și să-ți placă ceea ce faci. Mi-am dorit să aduc acest brand " Hilton" în România tocmai pentru a se cunoaște munca pe care am dezvoltat-o.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?
Dl. Nicolae Aron: - Cel mai ușor este să ajungi în top, cel mai greu este să te menții, doar că sunt anumite standarde care se impun.
În primul rând este foarte importantă satisfacția clientului, este foarte important ca acesta să fie mulțumit întotdeauna.
Trebuie să fii pasionat de ceea ce faci. Dacă nu ai pasiune și nu pui suflet, nu rezolvi nimic.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?
Dl. Nicolae Aron: - Dorim să menținem ceea ce am creat până acum, poate să mai și urcăm puțin pentru că vă dați seama că acest lucru își dorește toată lumea.

Andreea: -   - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMÂNIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.
Dl. Nicolae Aron: - Absolut, m-am gândit tot timpul să fiu în top.
Nu pot decât să le spun că le mulțumesc pentru faptul că ne-au călcat pragul. În al doilea rând le transmit să aibă încredere în noi și să ne acorde această șansă de a le arăta ceea ce putem face. Aș mai avea de adăugat că îi așteptăm oricând cu drag la noi.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 10.11.2023

Hilton Sibiu

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Aron: - Firma a pornit de la experiența pe care am avut-o inițial în domeniu. Am început împreună proiectul acesta astfel încât să ajungem la Hilton Sibiu prin prezența mea aici din anul 2005.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Aron: - Munca, seriozitatea și experiența pe care le-am avut și-au spus cuvântul. Aceștia au fost factorii determinanți. De asemenea ambiția pe care am avut-o de a implementa totul. Hotelul Hilton Sibiu practic a fost al treilea hotel de 5 stele la vremea respectivă în România.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Aron: - Clar necesită multă muncă, determinare și ambiție.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Aron: - Motivația e una singură pe care o vezi la sfârșit de an atunci când rezultatele sunt în creștere. Pur și simplu te simți motivat și concentrat atunci când vezi că toată lumea e mulțumită de serviciile tale.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Aron: - Dorim să rămânem la același nivel la care suntem în momentul de față și să oferim în continuare servicii de lux. De asemenea dorim să rămânem în top.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Aron: - Da, normal că ne bucură! Le transmit tuturor turiștilor să aibă încrdere în noi, să fie mulțumiți deoarece la hotelul nostru vor găsi o oază de liniște și de relaxare.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Hoteluri . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului