Ești aici Acasă Hoteluri Golden tulip ana dome
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.6Nota finală
9Indicele de satisfacție
4.5 - googleMaps
4.3 - facebook
7.7Indice de popularitate
1778 evaluări - googleMaps
208 evaluări - facebook
Golden Tulip Ana Dome
0264 545 000
Observatorului Street 129
400352 Cluj-Napoca

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.04.2022

HOTEL GOLDEN TULIP ANA DOME

Irina: - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?
Dl. Stănilă Bogdan: - Am terminat facultatea de automatică și calculatoare, iar în anul 2010 am decis împreună cu patronul să fac o specializare în domeniul hotelier. Am studiat doi ani la Glion, o școală elvețiană destul de renumită, la momentul actual este pe locul doi după Lausanne Ecole hôtelière. Am studiat doi ani în Elveția și am făcut șase luni practică la Four Seasons la un hotel de 5 stele din Florența. Practic de aici a plecat totul.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?
Dl. Stănilă Bogdan: - Merg pe principiul cazematei sau pe principiul unui castel. Dacă noi suntem bine cu noi, atunci putem să ne descurcăm cu orice vine din exterior. De asemenea am creat o echipă performantă și lucrez cu oamenii pe care îi cunosc de mulți ani.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?
Dl. Stănilă Bogdan: - Să te menții motivat și concentrat este practic o provocare. Zilnic trebuie să aducem ceva nou. Anumite lucruri se strică și trebuie tot timpul să le ții la cel mai înalt nivel.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?
Dl. Stănilă Bogdan: - Dorim să ne menținem la același nivel pentru că e mai greu să te menții decât să ajungi acolo.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMÂNIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.
Dl. Stănilă Bogdan: - Mă bucură să aud acest lucru, nu mă așteptăm. Mesajul ar fi: "Doamne ajută să iasă bine!"
Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Hoteluri . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului