Ești aici Acasă Măcelărie Macelarie la cosmin
TOP 100 OF ROMANIA: 2021
8.2Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.5 - googleMaps
5 - facebook
5.5Indice de popularitate
23 evaluări - googleMaps
14 evaluări - facebook
Macelarie la Cosmin
+40 762 880 911
soseaua giurgiului nr 179 DN5
1 Decembrie
Marţi
09:00-19:30
Miercuri
09:00-19:30
Joi
09:00-19:30
Vineri
09:00-19:30
Sâmbătă
08:00-18:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.11.2022


Irina: - TOP 100 OF ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a va întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Enache: - Mi-am ales această meserie, am practicat-o și am decis că a venit momentul să-mi deschid propria afacere în domeniu.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Enache: - Seriozitatea în primul rând și faptul că nu am pus banii pe primul plan, dacă muncești și ești serios atunci o să apară și avantajele financiare. Când spun seriozitate, asta presupune și produse de calitate, proaspete, care să câștige încrederea clienților. Nu mai spun despre programul de lucru, muncesc zilnic 14 sau 15 ore. A fost o perioada când am avut probleme cu personalul iar clienții au fost nemulțumiți dar am avut norocul că m-au informat și am remediat problema.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Enache: - Mă motivează foarte mult momentele în care un client revine și îmi spune: "Mi-a plăcut foarte mult ce am cumpărat dată trecută", acest lucru îmi da și o satisfacție enormă, faptul că munca mea este apreciată.

Irina: - TOP 100 OF ROMANIA este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Enache: - Noi suntem în creștere, dacă până acum am avut un spațiu închiriat, acum am cumpărat un teren pe care am construit propiul magazin. Avem în plan să construim și o afumatoare în care să producem produse afumate din propria materie primă.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 OF ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Enache: - Vreau să le mulțumesc pentru încrederea acordată de la început și le promit că atâta timp cât voi fi eu prezent în magazin nu îi voi dezamăgi niciodată.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Măcelărie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului