Ești aici Acasă Chirurgie Identity clinic băneasa
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
9.2Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
8.3Indice de popularitate
321 evaluări - googleMaps
iDentity Clinic Băneasa
0728 000 011
Șoseaua București-Ploiești 17
013682 București
Luni
09–21
Marţi
09–21
Miercuri
09–21
Joi
09–21
Vineri
09–21

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.23.2023

iDentity Clinic Băneasa

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Pascu: - În 2007 am terminat prima specializare în stomatologie.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Pascu: - Inițial am început cu 2 cabinete. Lucrurile au funcționat de la sine la început, iar ulterior în 2014 am făcut un rebranding al clinicii și am deschis și un centru de radiologie dentară. Cu timpul am început să comunicăm în mediul online cât și în media ceea ce facem în clinică: modul în care sunt tratați pacienții precum și rezultatele finale ale tratamentelor.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Pascu: - Bineînțeles că implică eforturi pe măsură pentru că implicarea mea este 100% în acest business. Pot să spun că este că al doilea copil al meu. În cele 12 ore cât este deschisă clinică eu sunt conectată la tot ceea ce se întâmplă acolo și de asemenea în fiecare an fac investiții în tehnologie de ultimă oră, particip la congrese, la expoziții internaționale unde de fiecare dată mă informez asupra a tot ceea ce este nou și implementez în clinică toată tehnologia de ultimă generație.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Pascu: - În primul rând mă simt motivată pentru că îmi place ceea ce fac și în al doilea rând este dorința mea de a performa.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Pascu: - Ce pot să spun este că ne dorim foarte mult o extindere internațională. O extindere va fi la un moment dat, dar momentan suntem în curs de analiză și de a pune bazele unei noi clinici. Nu va fi o rețea de clinici, ci câteva clinici care vor oferi servicii de calitate pe care le pot controla.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Pascu:  - Da, mă bucură! Aș dori să le transmit clienților că le mulțumesc frumos pentru aprecieri și că o să ne menținem aceleași standarde de calitate. De asemenea îi așteptăm în continuare să le oferim medicină stomatologică la cel mai înalt nivel.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Chirurgie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului