Ești aici Acasă Chirurgie Clinica dr. pascal dameh
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.9Nota finală
9.9Indicele de satisfacție
4.2 - googleMaps
5 - facebook
6.6Indice de popularitate
11 evaluări - googleMaps
146 evaluări - facebook
Clinica Dr. Pascal Dameh
0745 539 109
Bulevardul Primăverii 19-21
011972 București
Luni
11–18
Marţi
11–18
Miercuri
11–18
Joi
11–18
Vineri
11–20

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.05.2022

CLINICA DR. PASCAL DAMEH

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Pîrșă: - Este clinica chiar a unui doctor estetician și din momentul în care a terminat rezidențiatul, acesta a fost și scopul să-și facă propria clinică de chirurgie estetică.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Pîrșă: - A fost o muncă foarte mare în spate, o muncă de echipă și cel mai mult ne-a interesat și scopul a fost calitatea serviciilor indiferent de costul din partea noastră sau indiferent de profitul pe care l-ar fi putut avea business-ul la momentul respectiv. A fost o lungă perioadă de pierdere tocmai din acest motiv pentru că am oferit produse medicale dintre cele mai scumpe de pe piață la prețuri poate egale cu cele de o calitate inferioară, însă scopul nostru a fost ca orice pacient să aibă acces la serviciile medicale de calitate și la prețuri accesibile și într-adevăr aceasta a fost strategia la început și anume să le oferim oportunitatea aceasta tuturor pacienților care își doresc astfel de schimbări la costuri accesibile și o calitate foarte bună. Vreau să vă spun că tocmai prin acest lucru domnul doctor a fost recomandat în rândul pacientelor pentru că folosește produse de o calitate superioară. Remanența acestora este de 6 luni - 1 an. Nu erau paciente care să se întoarcă nemulțumite cum erau de exemplu alte paciente care veneau de la multe alte clinici pentru că au fost injectate și a durat o luna, două efectul. La noi se întorceau odată la 6 luni ceea ce a fost foarte important pentru noi și același lucru și în cazul operațiilor estetice: produsele folosite, echipa și tratamentul lor inclusiv în cadrul spitalului au fost de o înaltă calitate și sunt în continuare, iar pe lângă toate aceste lucruri am combinat cu strategia de marketing de promovare în facebook, instagram, în reviste, la televizor, dar și publicitate stradală, iar toate acestea îmbinate au avut niște rezultate remarcabile după o anumită perioadă de timp.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Pîrșă: - Succesul, pe mine rezultatele mă motivează. Dacă am observat că într-adevăr munca depusă chiar a avut un rezultat foarte bun și un impact mare, pentru mine aceasta este o bucurie și o motivație pentru că ceea ce fac, fac bine și vreau să fac cât mai bine de acum încolo. Avem inclusiv niște chestionare în care evaluăm puțin cam de unde vin clienții noștri, dacă ne-au văzut la anumiți influenceri sau ne-au văzut la TV sau pe panourile publicitare din cadrul orașului și am observat că strategiile pe care le-am aplicat au funcționat foarte bine pentru că au fost foarte mulți pacienți care au venit din simplul fapt că au văzut panourile publicitare stradale, de asemenea sunt foarte mulți care au văzut la TV și astfel a crescut încrederea în brandul pe care noi îl promovăm, iar acest lucru pentru mine a reprezentat că ceea ce fac, fac bine și că trebuie să continui. De asemenea și motivația angajaților contează foarte mult și ca manager întotdeauna în fiecare lună angajații sunt motivați, adică primesc bonusuri din partea clinicii, iar odată la 3 luni se fac teambuilding-uri gratuite pentru angajați, iar cine are iubit sau iubita ii pot însoți, deci e un lucru foarte bun pentru ei că nu este doar o excursie sau un teambuilding in cadrul clinicii, ci o excursie cu cei apropiați lor ceea ce unește mult mai bine spiritul de echipă.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Pîrșă: - Ca și perspectivă de viitor ne dorim extinderea clinicii și acordarea a mai multor servicii de ultimă tehnologie. Am făcut anumite schimbări într-un an și jumătate, ne-am deschis un alt sediu, iar acum și acest sediu devine puțin mai mic și ne dorim o altă clinică mult mai mare. Ne-am extins și pe partea de aparatură respectiv epilare definitivă și remodelare corporală non-invazivă cu ajutorul tehnologiei, iar pe viitor acest lucru ne dorim și anume să deschidem un spital, nu neapărat o clinică și să avem mai multe specializări în cadrul spitalului.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Pîrșă: - Da, cu atât mai mult mă bucură că vine din partea pacienților. Este o confirmare pentru noi și ne bucurăm foarte mult de acest lucru pentru că într-adevăr activitatea noastră s-a axat întotdeauna pe rezultatele pacienților și să fie mulțumiți și de multe ori inclusiv domnul doctor nu promovează neapărat rezultatul estetic să fie cel mai frumos, însă important este ca odată cu rezultatul pe care și-l dorește o pacientă să fie și sănătos și pe termen lung. Cred că acesta a fost un motiv care l-a diferențiat pe domnul doctor de restul pieței, faptul că pune pe prim plan sănătatea și apoi rezultatul estetic. Sunt foarte multe femei care își doresc anumite rezultate indiferent de consecințe, iar domnul doctor a refuzat foarte multe astfel de cazuri tocmai pentru că nu își dorește să facă nicio femeie frumoasă pe o perioadă scurtă de timp, iar ulterior să aibă parte de niște consecințe destul de grave asupra sănătății, iar pentru noi faptul că într-adevăr pacienții au confirmat acest lucru este o mare mândrie pentru noi.

Mesajul către pacienții noștri cei noi este că întotdeauna vom menține standardele cât mai sus și noi vom munci ca și echipă în spate ca să le oferim toate serviciile de calitate și să avem o comunicare cât mai apropiată de ei, să fim prompți și să le răspundem, acest lucru ne interesează, să facem să le răspundem la orice oră indiferent de zi sau noapte.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

 

 

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Chirurgie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului