Ești aici Acasă Ginecologie Cabinet ginecologie - dr. popescu aurelia si dr.cosmina brummer le roux
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2021
9.7Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
10Indice de popularitate
561 evaluări - googleMaps
CABINET GINECOLOGIE - Dr. POPESCU AURELIA si... CABINET GINECOLOGIE - Dr. POPESCU AURELIA si Dr.COSMINA BRUMMER LE ROUX
0250 744 151
Str. Rapsodiei, 14, bl d1 scB ap 3
240254 Râmnicu Vâlcea
Duminică
09–12
Luni
10–19
Marţi
10–19
Miercuri
10–19
Joi
10–19
Vineri
10–19
Sâmbătă
09–12

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.05.2022

APOGEU SRL

 

Roxana:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Cosmina:  - Am avut- o ca model pe mama mea, tot medic ginecolog, așa că nu pot spune că a fost o decizie de moment, de când eram mică am avut dorința să urmez această meserie.

Roxana:  - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?



Dna. Cosmina:  - Nu este niciun secret, trebuie să te pregătești profesional în permanență, să fii exigent cu tine, să reușești să rezolvi problemele pacientelor cât mai rapid și corect.

Roxana:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

 

Dna. Cosmina:  - Important este să nu te plafonezi și să cauți în permanentă ceva nou, iar dacă ești pasionat atunci este simplu să faci acest lucru. Motivația vine din dorința de a face bine, din dragostea pentru pacientele noastre.

Roxana:  - Top100 al României este un clasament anual. Puteți să- mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?



Dna. Cosmina:  - Îmi doresc să continuăm cu investițiile pe care le facem la cabinet atât pe plan profesional în specializarea noastră cât și în aparatură. Îmi mai doresc ca pacientele noastre să dea dovadă de aceeași seriozitate privind investigațiile pe care le fac ca și până acum pentru a avea cât mai puține complicații.

Roxana:  - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.



Dna. Cosmina:  - Le transmit că pot conta pe noi oricând, noi suntem în slujba lor și facem tot posibilul să fim alături de ele când este cazul.
 

Roxana:  - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 12.13.2023

CABINET GINECOLOGIE - Dr. POPESCU AURELIA și Dr.COSMINA BRUMMER LE ROUX

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Brümmer Le Roux: - Este o întrebare foarte bună pentru că în cazul meu este vorba de continuitate. Mama mea fiind medic ginecolog, eu am avut modelul în familie încât de mică am avut această dorință de a ajuta și de a face bine, inspirată fiind de mama mea. Deci de mic copil am vrut să fac în așa fel încât ce am văzut că face mama mea adică să ajute pacienții să pot continua și eu, deci am avut exemplu chiar în familie.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Brümmer Le Roux: - Sunt mai mulți factori: seriozitatea în ceea ce privește a trata fiecare caz în funcție de particularitatea lui și nu a considera pacienta doar o simplă pacientă. Pacienta este un om care are problemele lui, are supărările lui și trebuie să încercăm să rezolvăm dacă nu pe toate cel puțin să-i acordăm starea de bine atât pe moment dar să facem tot posibilul să fie bine și pe viitor. Deci primul lucru aduce seriozitatea, după aceea alt factor este pregătirea continuă. Alt factor este de a încerca să fii aproape de pacienți. Ce este iar foarte important este să ținem pasul cu tehnologia, dar noi suntem pregătiți la Școala Clujeană la Facultatea de Medicină Gheorghe Harghiveanu unde se spunea că anamneza este foarte importantă, dar este important să investim și în tehnologie. Noi la cabinet am avut preocupare continuă de când s-a deschis cabinetul pentru aparatura de ultimă generație care ne ajută să punem un diagnostic precis. Deci aș putea enumera chiar 4 factori: seriozitate, pregătire continuă, apropiere de pacienți și investiția continuă în tehnologie.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Brümmer Le Roux: - Absolut! Este un efort continuu în ceea ce privește pregătirea noastră personală. Este vorba de educația medicală continuă care se face în țară dar și în străinătate. Este vorba de tehnologia pe care o aducem, deci este o muncă pe care noi o depunem zi de zi pentru a fi mai buni și pentru a aduce beneficii în a rezolva problemele de sănătate ale pacientelor.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Brümmer Le Roux: - Ceea ce ne motivează este dorința de a ne ajuta pacientele, dorința de a le face să fie sănătoase și să se simtă bine în pielea lor.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Brümmer Le Roux: - În timp noi am investit atât în pregătirea noastră cât și în tehnologie. Am investit în apariția unor noi puncte de lucru și pe viitor continuăm această politică de extindere, dar cel mai important și cel mai important este factorul uman și anume în a ne pregăti personalul care e echipa noastră, un factor foarte important în colaborarea cu pacientul și în investiția în aparatură. În ultima vreme am mers pe un domeniu nou, un domeniu care prinde contur și sunt atâtea și în România: estetica ginecologică și punctul central al extinderii. Deci pe viitor ne vom îndrepta către această direcție: estetică ginecologică.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Brümmer Le Roux:  - Nominalizarea vine ca o onoare a activității. De fiecare dată când se vorbește cu o pacientă, ea nu este o pacientă pur și simplu, este cineva care își pune sufletul pe tavă, supărările, necazurile și de multe ori poate nu păstrăm limita medic-pacient. Ne apropiem așa de mult încât dorim cu orice preț să avem rezultate, adică să o ajutăm și atunci mulțumirile din partea pacientelor vin ca o încununare. Aceasta este de fapt pentru ce muncim noi: pentru un mulțumesc din partea pacientei, pentru fericirea care vine la final de tratament, adică pentru faptul că a scăpat de probleme. Deci și noi le mulțumim că ne apreciază munca.  Este foarte important ca pacienta să nu se neglijeze și să înțeleagă că ea este centrul universului familiei ei și a cercului de prieteni. Ea este importantă. Este mamă, soție, fiică soră, se ocupă de alții, dar să nu uite să se ocupe și de ea, să nu uite să-și facă controalele periodic indiferent că merge în sistemul de stat sau privat. Important este să nu se neglijeze. Dacă vine la timp, orice problemă de sănătate poate să aibă soluții. Deci acesta ar fi mesajul meu: să nu se neglijeze și să facă controale periodice.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Ginecologie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului