Ești aici Acasă Ginecologie Cabinet obstetrica ginecologie - dr. boris marinov krastev
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.9Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.3 - googleMaps
5 - facebook
6.8Indice de popularitate
16 evaluări - googleMaps
80 evaluări - facebook
Cabinet Obstetrica Ginecologie - Dr. Boris... Cabinet Obstetrica Ginecologie - Dr. Boris Marinov Krastev
+40 770 212 895
Str. Calea lui Traian nr. 138, Bl. D3, Sc. C (Langa policlinica cu plata)
240100 Râmnicu Vâlcea
Luni
16:00-20:00
Marţi
16:00-18:00
Miercuri
16:00-20:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 09.27.2023

Cabinet Obstetrică Ginecologie - Dr. Boris Marinov Krastev

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Boris: - Cred că aveam 5 ani când unchiul meu era medic de familie în Bulgaria și eu mă duceam și îmi puneam stetoscopul la ureche și ascultamtot ce găseam. A fost un vis pe care l-am împlinit și pe care mi l-am dorit neapărat să-l îndeplinesc. Am făcut specializarea. Am terminat în 1999 și începuse deja să se facă cabinete private și am considerat că vreau să mă specializez pe o ramură chirurgicală obligatoriu și am considerat că în ginecologie voi putea face performanță și voi putea face mai mult pentru că sunt 2 specializări de fapt într-una. M-am gândit că este un domeniu destul de mare în care pot să mă realizez și așa m-am decis să lucrez în obstetrică ginecologie.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Boris: - Consider că secretul constă în seriozitate, perseverență și respectul față de pacient în primul rând pentru că atât timp cât îți faci meseria cu seriozitate și răspundere în ceea ce faci să faci bine și atât timp cât faci pentru pacient să te pui întotdeauna în locul lui pentru că și eu acum vreo 18 ani am trecut prin momente grele și a trebuit să fiu și eu pacient și am văzut cum este și întotdeauna sunt de principiul:  Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Întotdeauna dacă,consider că ceva nu este bine, nu-l fac niciodată și dacă consider că pe mine m-ar deranja ceva la o treabă nu o fac pentru că știu că l-ar deranja și pe celălalt și de aceea m-am ținut întotdeauna să fiu serios și să fac treaba bine să fiu mulțumit din ceea ce fac, să văd strălucire în ochii oamenilor pe care îi ajut, bucurie și mulțumire că asta îmi ajunge cel mai mult, mă încarcă cu cea mai mare bucurie și dorința de a putea merge înainte cu toate greutățile pe care le avem.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Boris: - Din păcate nu fac parte din acei colegi care pot să facă ușor meseria asta. Eu o fac cu foarte mult efort în sensul că mie îmi este foarte ușor și simt flerul să fiu medic numai că întotdeauna am remușcare că trebuie să mai fac ceva să mă specializez, să mă supraspecializez, să fac ceva mai mult pentru a putea aduce pacienților mai multă sănătate, pentru a putea aduce mai multă speranță de a ajuta.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Boris: - Cred că trebuie să te naști cu asta și să fii întotdeauna dornic să poți să faci. De asemenea mă încarcă foarte mult faptul că e ca un feedback adică dacă tu faci bine și pacienții îți răspund cu bine, vorbesc cu bine, te salută, te respectă parcă te încarcă cu energie și te fac să mergi înainte, să lupți, să faci mai mult pentru acești oameni.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Boris: - Ca și perspectivă de viitor, m-am gândit să mă privatizez puțin mai mult chiar dacă am un cabinet privat din 2006.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Boris: - Aș dori să le transmit că îmi voi da toată și toată putința mea și tot ce pot eu de la mine să-i ajut să fie sănătoși sau cel puțin să le alin durerea în momentele când le este greu, să le fiu alături necontenit. Deci asta pot să le spun cu siguranță că voi fi în slujba lor.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Ginecologie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului