Ești aici Acasă Taxiuri Promto taxi
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.8Nota finală
9.3Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
5 - facebook
7.7Indice de popularitate
82 evaluări - googleMaps
9 evaluări - facebook
Promto TAXI
0728 413 131
LUCEAFARULUI 7
731011 Bârlad

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.09.2023

Promto TAXI

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Vlad: - După ce am terminat facultatea, am zis să-mi urmez visul din copilărie și anume acela de a avea o firmă de taximetrie.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Vlad: - Cred că secretul, de fapt secretele constau în perseverență și în faptul că nu m-am dat bătut atunci când a fost greu. Așadar multă muncă și încredere în oamenii pe care i-am avut, în colaboratori și loialitate atât din partea mea cât și din partea lor. Cam acestea sunt secretele.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Vlad: - Se obține destul de greu și munca acum este foarte de grea atât la taximetrist cât și la client. 

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Vlad: - Aduc tot timpul câte ceva nou la dispecerat în taximetrie fie că sunt mașini noi, fie că sunt programe noi cu care să lucreze omul pentru toate categoriile de vârstă. Am trecut de la acel dispecerat vechi la care răspundea dispecerul la aplicație, adică tot timpul ținem legătură și cu cei tineri ca spun așa.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Vlad: - Doresc să mă mențin în continuare pe locul 1 în oraș. Am plecat de pe locul 4 și ușor ușor am reușit să ajung în top, adică pe locul 1.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Vlad: - Normal că mă bucură! Clienților pe care i-am dezamăgit le promit că o să încercăm să recuperăm. Clienții sunt dezamăgiți din cauza că nu ajung mașinile la timp sau nu am destule mașini ca să le satisfac toate cerințele din cauza numărului foarte mare de comenzi, iar celor sunt deja clienți fideli ei știu că facem tot posibilul ca să-i menținem indiferent dacă mașina le ajunge în 2 minute sau în 10 minute noi le trimitem mașina în continuare și le mulțumim pe această cale că sunt răbdători cu noi.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Taxiuri . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului