Ești aici Acasă Barber shops The barber shop
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.4Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.5 - googleMaps
4.8 - facebook
10Indice de popularitate
399 evaluări - googleMaps
273 evaluări - facebook
The Barber Shop
0721 821 980
Bd 21 Decembrie 1989, nr.77 - cladirea de birouri THE OFFICE - parter
400124 Cluj-Napoca
Luni
10:00-19:00
Marţi
10:00-19:00
Miercuri
10:00-19:00
Joi
10:00-21:00
Vineri
10:00-21:00
Sâmbătă
10:00-19:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.17.2021

THE BARBER SHOP S.R.L.

 

Bianca: - Bună ziua domnule Iliescu, numele meu este Bianca de la proiectul TOP 100 of ROMANIA vă contactez pentru societatea dumneavoastră THE BARBER SHOP S.R.L., dorim să realizăm un scurt interviu cu dvs, în calitate de administrator, întrucât compania dumneavoastră a fost inclusă în TOP 100 of ROMANIA anul acesta la categoria "Frumusețe ", subcategoria "Barber shop". Aveți câteva minute la dispoziție?

Dna. Iliescu: - Da, sigur, de ce nu.

Bianca: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună caaceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Iliescu: - Echipa este cea care contează în primul rând. Când mă refer la echipa includ pe toată lumea, pe doamnele de la recepție și pe doamna care ne ajută la curățenie. Cred că și locația noastră este importantă, la fel  programul de lucru și calitatea produselor pe care le folosim. Îndrăznesc să afirm că le oferim clienților noștri o senzație extrasenzorială prin calitatea produselor și a serviciilor oferite.

Bianca: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat - așa că a fiprezent în aceste top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să-i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?

Dna. Iliescu: - Prin calitatea produselor, folosim numai produse profesionale de calitate. Desigur și prin serviciile oferite de echipanoastră. Împreună încercăm să creăm o atmosfera plăcută pentru clienții noștri.

Bianca:- Considerați că acest lucru v-a ajutat să vă dobândiți poziția actuală pe piață?

Dna. Iliescu:- Da, aceste 3 lucruri: echipa, locația și produsele folosite. Și programul nostru zilnic, faptul că progamarile se  fac rapid, clienții noștri nu trebuie să aștepte mult timp pentru o progamare.

Bianca: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dna. Iliescu: - Eu trebuie să fiu focusat în permanență. Pentru a ține echipa motivată organizăm team building-uri periodic, ieșimîmpreună de câte ori avem ocazia.

Bianca: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Iliescu: - Vreau să le spun că nu suntem perfecți dar încercăm în permanență să devenim mai buni în meseria noastră. le mulțumesc mult că ne-au ales și îi așteptăm cu mult drag în continuare.

Bianca: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Barber shops . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului