Ești aici Acasă Tuning auto și chip tuning Xenon tuning garage
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.8Nota finală
9.5Indicele de satisfacție
4.5 - googleMaps
4.9 - facebook
7.3Indice de popularitate
65 evaluări - googleMaps
120 evaluări - facebook
Xenon Tuning Garage
+40 774 995 208
Soseaua Tudor Vladimirescu Nr. 393
077090 Domnesti
Luni
10:00-20:00
Marţi
10:00-20:00
Miercuri
10:00-20:00
Joi
10:00-20:00
Vineri
09:00-20:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.06.2023

Xenon Tuning Garage

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Văluță: - Ce facem noi este oarecum o nișă care nu prea există în România și cred că suntem singura firmă care ne am specializat pe reparații recondiționări faruri. Toată treaba aceasta a plecat din adolescență. Suntem un grup de oameni pasionați automobile. Participăm în competiții de motorsport și am încercat în mare parte să oferim ce nu se putea găsi la noi în țară și treaba asta a ieșit dintr-un îndemn al unui prieten d' al nostru care a văzut în afară și din ambiția lui personală de a modifică mașina, farurile, aspectul mașinii.  Au văzut și alți băieți care au vrut și ei și atunci am realizat că este o nișă care nu este acceptată la noi în țară și am continuat să reparăm și să oferim servicii de genul acesta până am ajuns să deschidem și o firmă și să fim cât se poate de profi și singurii legali care fac așa ceva.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Văluță: - Consider că secretul constă în seriozitate în primul rând, în calitatea serviciilor și în asumarea greșelilor.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Văluță: - Sunt eforturi pentru că trebuie să stăm în permanență la curent cu tot ce înseamnă tehnologie nouă, cu absolut tot. De asemenea implică multe investiții pe partea de software a mașinilor care sunt din ce în ce mai noi, sculele trebuie updatate în permanență.  Așadar sunt eforturi destul de mari  să menținem un standard de calitate și să putem să ținem pasul și cu mașinile noi.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Văluță: - Fiecare mașină este o altfel de provocare. Niciuna nu-i la fel ca cealaltă. În fiecare zi înveți ceva nou, faci ceva nou, vine câte un client cu o idee nouă care vrea să o vadă pusă în practică și noi întotdeauna facem ce ne zice clientul pentru ca viziunea acestuia să se vadă în produsul final. Așadar mulțumirea clienților ne motivează foarte mult. Este o vorbă românească: dacă faci ce-ți place, nu vei munci nicio zi în viața ta.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Văluță: - Nu știu dacă se mai poate atinge next level pentru că în România avem o mare problemă și anume lipsa forței de muncă și dorința de muncă. Generația nouă nu poate să înțeleagă că poți să înveți o meserie care să îți ofere viitor. Nu avem forță de muncă în țară. Nu avem posibilitatea de a crește și ca business și ca performanță din cauza lipsei de oameni. Noi căutăm să mărim echipa. De asemenea creștem calitatea serviciilor oferite și încercăm să facem să fie o gamă cât mai vastă de producători și de mașini. În mare parte noi ne considerăm un garaj multimarcă pentru că nu am refuzat nicio marcă de mașină, decât cele care într adevăr sunt foarte rare și nu se găsesc piese de schimb la ele.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Văluță: - Sigur că mă încânta! Le mulțumim extraordinar de mult pentru aprecieri. De asemenea vreau să le transmit că o să încercăm să menținem același standarde de seriozitate și pe viitor și îi așteptăm cu drag în orice moment să ne treacă pragul!

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Tuning auto și chip tuning . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului