Ești aici Acasă Groomer Groomer - salon de cosmetica felina si canina
TOP 100 OF ROMANIA: 2022, 2021
8.8Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
7.7Indice de popularitate
78 evaluări - googleMaps
Groomer - Salon de cosmetica felina si canina
0733 429 189
Calea Vitan 146B
031285 București
Luni
10–20
Marţi
10–20
Miercuri
10–20
Joi
10–20
Vineri
10–20
Sâmbătă
09–18

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.21.2022

GROOMER UNITED SRL

 

Roxana:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?


Dl. Badea:  - Ideea mi- a venit în 2017 și, după ce am studiat piața bucureșteană în acest domeniu, respectiv cererea și oferta, în 2018 am trecut la fapte și am deschis acest salon.

Roxana:  - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?Dl. Badea:  - Cred că în primul rând atenția cu care tratăm atât clienții cât și animăluțele lor, dragostea pe care o oferim animalutelor. Desigur că aceastea nu ar fi suficiente fără profesionalismul de care dăm dovadă în îngrijirea lor.

Roxana:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?Dl. Badea:  - Cred că din pasiune și din dragoste pentru animăluțe. Muncim cu plăcere iar când vedem satisfacția și bucuria clienților suntem, la rândul nostru, extrem de bucuroși. Avem o echipa tânăra, unită, care împărtășește aceeași dragoste pentru animăluțe.

-Roxana:  Top100 al României este un clasament anual. Puteți să- mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?Dl. Badea:  - În primul rând sper să mulțumim un număr cât mai mare de clienți proprietari de animăluțe. Pe plan personal vom încerca să ne extindem, să devenim un brand cunoscut pe piață.

Roxana:  - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Badea:  - Le promitem că în continuare vor pleca bucuroși și cu zâmbetul pe buze de la salonul nostru, vom da dovadă și în viitor de același profesionalism și aceeași calitate a serviciilor pe care le oferim.

Roxana:  - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Groomer . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului