Ești aici Acasă Groomer Frisé grooming & pet shop-salon canin timisoara,frizerie canina ,salon tuns caini si pisici
TOP 100 OF ROMANIA: 2022, 2021
9Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
6.8Indice de popularitate
53 evaluări - googleMaps
FrisÉ Grooming & Pet Shop-Salon Canin Timisoara,Frizerie... FrisÉ Grooming & Pet Shop-Salon Canin Timisoara,Frizerie Canina ,Salon Tuns Caini si Pisici
0770 979 080
Calea Sever Bocu 39
300288 Timișoara
Luni
10–19:30
Marţi
10–19:30
Miercuri
10–19:30
Joi
10–19:30
Vineri
10–19:30
Sâmbătă
09–15

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.11.2022

FrisÉ Grooming & Pet Shop

 

Roxana: - TOP 100 OF ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Ciociu: - Prietena mea și cu mine suntem iubitori de animale, avem animăluțe, așa că acum ceva mai mult de un an ne-am decis să pornim această afacere și funcționăm de aproximativ un an.

Roxana: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Ciociu: - Când lucrezi cu animalele nu este același lucru că a lucra cu oamenii, nu poți să-i spui unui cățel să stea cu capul într-o parte și el să stea. Probabil că în momentul în care proprietarii văd cum ne comportăm cu prietenii lor necuvantatori sunt mulțumiți.

Roxana: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dna. Ciociu:- Avem multă pasiune în spate și dorim să-i ajutăm și pe alții, vin căței la noi care arată deplorabil și atunci nu se pune problema doar financiar, ci chiar dorim să-i ajutăm. Nu suntem medici dar știm că igiena este importantă și pentru animale.

Roxana: - TOP 100 OF ROMANIA este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Ciociu: - Anul acesta am crescut destul, așa că ce ne dorim cel mai mult este să creștem în timp și să devenim cât mai cunoscuți în acest domeniu.

Roxana: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 OF ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Ciociu: - Ar trebui să se gândească că un animal de companie este un membru al familiei și nicidecum o jucărie, așa că trebuie să-l trateze ca atare. Faptul că îi oferi plimbare și mâncare nu este suficient, trebuie tratați cu afecțiune.

Roxana: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

FrisÉ Grooming & Pet Shop-Salon Canin Timisoara,Frizerie Canina ,Salon Tuns Caini si Pisici FrisÉ Grooming & Pet Shop-Salon Canin Timisoara,Frizerie Canina ,Salon Tuns Caini si Pisici FrisÉ Grooming & Pet Shop-Salon Canin Timisoara,Frizerie Canina ,Salon Tuns Caini si Pisici FrisÉ Grooming & Pet Shop-Salon Canin Timisoara,Frizerie Canina ,Salon Tuns Caini si Pisici FrisÉ Grooming & Pet Shop-Salon Canin Timisoara,Frizerie Canina ,Salon Tuns Caini si Pisici FrisÉ Grooming & Pet Shop-Salon Canin Timisoara,Frizerie Canina ,Salon Tuns Caini si Pisici FrisÉ Grooming & Pet Shop-Salon Canin Timisoara,Frizerie Canina ,Salon Tuns Caini si Pisici FrisÉ Grooming & Pet Shop-Salon Canin Timisoara,Frizerie Canina ,Salon Tuns Caini si Pisici FrisÉ Grooming & Pet Shop-Salon Canin Timisoara,Frizerie Canina ,Salon Tuns Caini si Pisici FrisÉ Grooming & Pet Shop-Salon Canin Timisoara,Frizerie Canina ,Salon Tuns Caini si Pisici FrisÉ Grooming & Pet Shop-Salon Canin Timisoara,Frizerie Canina ,Salon Tuns Caini si Pisici FrisÉ Grooming & Pet Shop-Salon Canin Timisoara,Frizerie Canina ,Salon Tuns Caini si Pisici

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Groomer . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului