Ești aici Acasă Groomer Fashiondogs
TOP 100 OF ROMANIA: 2022, 2021
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.7Indice de popularitate
22 evaluări - googleMaps
Fashiondogs
0744 335 778
nr
Bulevardul Traian Vuia 1
Luni
10–18
Marţi
10–18
Miercuri
10–18
Joi
10–18
Vineri
10–18
Sâmbătă
10–18

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.29.2022

FASHIONDOGS CONCEPT SRL

Roxana:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Mereuta:  - În primul rând pentru că știm cum să ne purtăm cu animăluțele și clienții sunt mulțumiți, dar și calitatea produselor pe care le folosim.

Roxana:  - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?

Dl. Mereuta:  - Cum vă spuneam modul în care ne purtăm cu animalele, acest lucru este cel mai important, dar și socializarea pe care o avem cu proprietarii este importantă, la fel și calitatea produselor.

Roxana:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dl. Mereuta:  - Sunt economist de profesie dar din dragoste pentru animale am deschis acest salon. Prima oară când am tuns un cățel mi- au dat lacrimile, nu credeam că sunt capabilă de așa ceva. Când faci un lucru cu pasiune ai toată motivația posibilă.

Roxana:  - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Mereuta:  - Îmi doresc să aibă grijă de animăluțele lor și le mulțumesc totodată că revin la noi periodic și apreciază modul în care le tratăm prietenii necuvântători.

Roxana:  - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Groomer . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului