Ești aici Acasă Groomer Salon canin marko
TOP 100 OF ROMANIA: 2022, 2021
9Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - facebook
6.6Indice de popularitate
46 evaluări - facebook
Salon Canin Marko
0722 441 852
Strada Făgăraşului 29
320162 Reșița
Luni
08:00-18:00
Marţi
08:00-18:00
Miercuri
08:00-18:00
Joi
08:00-18:00
Vineri
08:00-18:00
Sâmbătă
09:00-14:00
Majoritatea per care ai norocul de a avea in familia lor un animaluț spun mai mereu ca cosmeticianul deține cheia către poarta inimilor lor , o conexiune specială creată cu multa atenție și dragoste. Aceasta conexiune o dobândesc prin implicarea , dedicarea, dragostea și pozitivitatea pe care o dobândesc și o împărtășesc cu ei , o parte din mine o dau lor in fiecare zi și in fiecare moment petrecut împreuna ????❤️????????❤️????

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.28.2022

Salon Canin Marko

 

Irina:  - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a va întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Ghiorma:  - Niciodată nu am visat că voi deveni cosmetician canin, a fost ceva de moment, în urmă unei dicuțîi cu o fosta colegă am urmat un curs în domeniu la București și după am început activitatea.

Irina:  - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună că această pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Ghiorma:  -  Eu sunt eu, adică o fire deschisă și probabil modul în care tratez animăluțele cât și pe stăpânii lor contează. De asemenea faptul că nu fac discriminări, primesc  câini de talie mare sau mică și pisici.

Irina:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Ghiorma:  - Sunt o fire pozitivă de fel dar sunt momente în care cățelușîi sau pisicile nu stau și sunt agitate iar eu mă supăr puțin, dar nu pe ele ci pe mine pentru că nu reușesc să- i controlez.

Irina:  - Top100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Ghiorma:  - Pe moment sunt foarte mulțumită și sper că și pe viitor să-mi meargă tot așa de bine, să dau dovadă de aceeași răbdare pe care o am.

Irina:  - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of România. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Ghiorma:  - Le mulțumesc tuturor pentru că îmi sunt alături și au încredere în mine, mai ales celor care își lasă cățelușîi în grijă mea și ii aștept cu mare drag în continuare.

Irina:  - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Salon Canin Marko Salon Canin Marko Salon Canin Marko Salon Canin Marko Salon Canin Marko Salon Canin Marko Salon Canin Marko Salon Canin Marko Salon Canin Marko Salon Canin Marko

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Groomer . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului